Hoppa till innehåll

Uthyrning

Välkommen att utforska våra fantastiska möjligheter!
Åldersgränsen är 25 år för att säkerställa det bästa. Vi uppmuntrar ansvarstagande för ditt val och att omfamna Parkens riktlinjer. För att skapa en sammanhållen atmosfär, ber vi dig även vara närvarande i lokalen under hela tiden då det är gäster där.


Kontakta Oss

Hyra Folkets Hus

Det Gula Huset, även känt som Folkets Hus, är en plats fri från alkoholtillstånd. Det innebär att du är välkommen att ta med dina egna favoritdrycker och njuta av dem här. Vår atmosfär fokuserar på att du ska kunna skapa din egen unika upplevelse medan du delar ögonblick med andra.

Information:

Priser:

1 Dygn: 4000kr + 2000kr deposition

städning ingår

Hyra Rotundan

Stig in i vår förtrollande värld av möjligheter där drömmar blir verklighet. Rotundan, en plats där extraordinära tillfällen samlas, erbjuder en fulländad upplevelse för dig. Vårt förstklassiga utrymme väntar på att bli din nästa destination för oförglömliga händelser. Vi bjuder in dig till en resa genom fantastiska bröllop, enastående med arrangerade evenemang med stjärnartister, dynamiska konferenser, stolta jubileums sammankomster och alla de storslagna ögonblick som livet har att erbjuda.

I Rotundan har vi exklusivt alkoholtillstånd, vilket innebär att vårt team av kreatörer och specialister står redo att servera dig en omfattande och raffinerad dryckesupplevelse. Luta dig tillbaka och njut av varje ögonblick utan bekymmer.

Vårt välrustade kök är en skattkammare av möjligheter, där vi kan erbjuda allt från catering till förstklassiga rätter, helt i din egen smak. Varje tugga blir en symfoni av smaker, skapad speciellt för dig och dina gäster. Det är din vision som styr, och vi är här för att omvandla den till en extraordinär verklighet. Låt Rotundan vara din kompass när du strävar efter det exceptionella och skapar minnen som varar för evigt. Välkommen till en värld av möjligheter som väntar på att bli utforskad tillsammans med dig.

Information:

Priser: Mot förfrågan

Ring: 0411-43035

Hyra bord & stolar

Skurups Folket Hus & Park har ofta möjlighet att hyra ut stolar och bord till olika evenemang för exempelvis fester hemma.

Priser:

Bord: 50kr (per bord)
Stolar: 10kr (per stol)

Catering

Välkommen till en smakupplevelse utan gränser – där din önskan styr och vårt kunnande skapar. Hos oss är måltiden en upplevelse skräddarsydd för ditt önskemål, oavsett om det är en elegant trerättersmiddag eller något unikt som endast existerar i ditt sinne.

Vår filosofi är enkel: inga begränsningar, ingen fast meny. Ditt hjärta är kompassen och vår expertis är redskapet för att förverkliga din matdröm. Vare sig det är vardag eller fest, strävar vi alltid efter perfektion i varje tugga. Vi är redo att förvandla dina kulinariska önskningar till en magnifik verklighet. Oavsett om du vill skämma bort dina gäster med en enastående middag eller skapa en minnesvärd festmåltid, står vi redo att leverera med proffsighet och elegans.

Vårt dedikerade team arbetar för att överträffa förväntningarna och skapa smakupplevelser som berör alla sinnen. Observera att vi strävar efter att tillfredsställa grupper om minst 25 personer, för att säkerställa att vår service och kvalitet når högsta standard. Välj kreativitet, välj oändliga smakvariationer och välj oss för att göra din måltid till en minnesvärd händelse. Vi är här för att göra dina kulinariska visioner till en smakfull verklighet.

Information:

Priser:

Ring: 0411-43035

Exempel på Catering: Bilder kommer inom kort